SLUG firar Debian GNU/Linux version 4.0 genom att bjuda alla medlemmar på middag!

Jag har fått ett brev från Mikael Auno som är ordförande för Stockholm Linux User Group (SLUG). Mikael berättar att SLUG tänker fira att Debian GNU/Linux har släppts i en ny version genom att bjuda alla medlemmar på middag. Även utomstående är välkomna, men får naturligtvis betala sin egen mat. För oss som bor i Stockholmsområdet är detta ett utmärkt tillfälle att passa på att bli medlemmar i SLUG och samtidigt passa på att träffas. Jag skulle gissa att det blir ett trevligt gäng.

Det hela kommer att hända nu på måndag (den 16:e april) med start klockan 18:00 i SLUGS lokal Proxi[1]. Straxt därefter beger sig skaran av hungriga GNU/Linuxntusiaster vidare till en restaurang. Vilken meddelas senare.

För att de skall kunna boka bord vill SLUGs styrelse[2] att ni anmäler via epost till dem senast lördag (den 14:e april) om du vill deltaga, anmälan är då bindande. Ange i brevet om du är medlem, vill bli medlem (erlägga medlemsavgift om 50 kr) eller om du betalar för din middag själv.

Jag själv tycker att detta är ett mycket trevligt initativ. Jag kommer själv att komma om det inte är så att jag och min flickvän är på BB just då eller precis innan, jag känner på mig att vi kommer att ha fullt upp i så fall. Om inte, räkna med mig :-).

[1] Engelbrektsgatan 4, http://stockholm.lug.se/om-slug
[2] styrelsen@stockholm.lug.se