SELF-presentation i morgon i Stockholm (Du är välkommen!)

”Ny dag nya möjligheter”. Så brukar jag ofta säga när jag kommer in på kontoret eller var jag ny skall tillbringa min förmiddag. Idag känns det inte alls så. Ont i halsen som bara den, dunkande skalle, och feber. Det blir till att vara hemma idag.

Mycket synd för jag hade både lektioner och ett spännande möte planerat idag. Jag hoppas att jag är frisk, eller i alla fall betydligt bättre, i morgon.

I morgon är det nämligen en genomgång av SELF-projeket i Stockholm. Detta är en del i en turne som FSFE gör i Sverige kring projektet SELF. Lite mer detaljer om det har jag skrivit på på Fritis hemsida. Det kommer att vara representater från FSFE på plats. Förutom jag själv kommer även Jonas Öberg och Henrik Sandklef att vara på plats och kan svara på frågor om både FSFE och SELF.

I morgon kommer vi att hålla till på KTH, Osquldasväg 6 plan 1 (Q11) klockan 15:00 – 18:00. Du är välkommen och får gärna sprida detta vidare till den som kan tänkas vara intresserad. Har du några frågor kan du ställa dem till mig via e-post på marcus@rejas.se.

En reaktion på ”SELF-presentation i morgon i Stockholm (Du är välkommen!)”

Kommentarer är stängda.