Ännu en sen kväll

Idag har jag jobbat som en galning nästan hela dagen. Hade ett kort uppehåll för lite mat och lek med barnen på eftermiddagen men annars var det bara jobb.

Telefonen har ringt hela dagen, allt är bråttom. Varför kan ingen (inte jag heller) planera lite så man slipper göra allt i sista stund? Nu tror jag i alla fall att jag är förberedd inför morgondagen …

Läste precis att Ethan Galstad som skapat Nagios har tagit nya tag och startat ett företag som skall finansiera utvecklingen. Det som det skrivs om är att Galstad tidigare har varit emot att kommersialisera Nagios men har nu helt ändrat sig. Jag tycker det är både starkt och rätt gjort av Galstad då jag är övertygad om att detta kommer att vara bäst för alla.

Jag ser personligen fram emot nya versioner av Nagios. Vi har använt Nagios i fem år nu och är väldigt nöjd med den produkten. På senare tid har också utvecklingen av den kommit igång lite mer och nu hoppas jag att detta gör att det går ännu snabbare. Ett tag var det skrämmande lugnt med uppgraderingar till Nagios.

Jag har idag också blivit citerad med fel titel i Computer Sweden. Det står att jag är ordförande i Svenska Linuxföreningen vilket inte är sant. Svenska Linuxföreningens ordförande numera heter Amelia Nilsson. Min nya adress sedan några månader tillbaka är Free Software Foundation Europe .