FSCONS 2011

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm igen. FSCONS 2011 i Göteborg var som vanligt en succé. Alla som jobbar med konferensen gör ett fantastiskt jobb. På grund av att jag är sjuk (som vanligt nästan) så var jag bara med igår (lördag) men då var jag med hela dagen och såg flera intressanta föredrag och minglade med massor av drivna människor. Jag har hittills inte missat en enda FSCONS och många av ansiktena är bekanta och återkommer varje år. Det är flera personer jag bara träffar på FSCONS och det är kul att notera att vi fortsätter våra konversationer ungefär där de slutade året innan :-).

En intressant session var Richard Stallman som intervjuades av Laura Chreighton. Jag har hört Richard flera gånger, både inspelat och ”live”. Det tenderar att bli samma sak om och om igen, men denna gången var det lite annorlunda även om det var mycket man kände igen. Extra kul var det att höra honom berätta om tiden på MIT som jag tidigare läst om i en sen upplaga av Steven Levys bok ”Hackers”.

Synd att jag inte mådde så bra, konferensen var som sagt lika bra som den alltid varit! Vi ses igen nästa år 🙂

2 reaktioner på ”FSCONS 2011”

  1. Oj! Laura Creightons intervju med RMS skulle jag mycket gärna vilja höra, finns det inspelat någonstans?

  2. Steelneck: Jag vet att den filmades och streamades direkt, jag skulle tro att den kommer att läggas ut också men jag vet inte säkert.

    För övrigt avslutades Richards session med att han auktionerade ut en signerad plast-GNU som var väldigt söt och behövde ett hem. Den gick för 2000 spänn 🙂

Kommentarer är stängda.