Hälsa, träff och bokillustration

Det var ett tag sedan jag skrev här så det är väl bäst att jag gör det så att ni inte tror jag gått och dött eller så. Några roliga saker hände under veckan som gick.

Angående min hälsa (som vissa av er vet har vacklat) så har det nu konstaterats att det inte är något farligt. Min puls och mitt blodtryck är fortfarande högt och jag kontrolleras fortfarande. Just nu väntar jag på en kallellse till Danderyds sjukhus för att ta ett långtids-EKG över ett dygn för att sedan få eventuell medicinering. Men eftersom det inte är akut längre så tar saker och ting sin lilla tid …

Kort sagt, jag mår bra nu och inte blir det sämre av att våren gör sig påmind. Jag starta hojen idag och tog en kort, kall sväng. Det var mycket trevligt även om det var kallt.

Problemet med lokaler till Svenska Linuxföreningens träff verkar lösa sig. Som det ser ut nu kommer vi att få sponsring av lokaler i Stockholm till den 25-26:e maj så skriv in dessa dagar i era kalendrar. Då kommer GNU/Linuxmänniskor från förhoppningsvis hela Sverige att träffas i Stockholm. Håll utkik på föreningens hemsida och e-postlistor.

En annan sak som hänt är att jag äntligen har fått hjälp med bilderna till min bok om datorkommunikation. Det är en kille[1] som gör sin APU hos mig som skall illustrera boken. Jag hoppas att det går bra så att boken kan bli färdig någon gång.

En sak till som jag är stolt över som hänt i veckan är att en ny kund har hoppat in under Kursplatsen, en kund som inte har något med fri programvara att göra men som ändå jobbar för ett gott syfte. Men det samarbetet kommer jag att presentera i morgon.

[1] Jag skriver inte hans namn ännu förrän vi sett att vi verkligen kommer att använda hans bilder.