Sova, föredrag och mässa …

Så har ytterligare en vecka passerat. Tänk att det redan är fredag. I går höll jag ett föredrag på ett företag i Kista om Fri Programvara och licenser. Med tanke på att vi inte sover om nätterna och att jag har massor att göra på jobbet så gick det oförskämt bra tycker jag. Några tyckte kanske att det var lite långt och krångligt men flera ställde aktivt frågor och verkade ta in det jag berättade.

Appropå föredrag så börjar det bli hög tid att förbereda det frukostseminarie jag skall hålla på ICT Stockholm 2008 på torsdag nästa vecka. Det kommer inte att handla om licenser utan mer om vad Fri Programvara är och vilka praktiska fördelar det ger en användare. Jag kommer att fokusera på företagsanvändare. Det vore trevligt om du som läser detta kunde komma. Seminaret och hela mässan är gratis. Jag tror till och med att man får kaffe och macka på mitt seminarium (det heter ju frukostseminaruim) men jag är inte helt säker på det. Något jag dock är säker på är att man måste anmäla sig.

I övrigt har jag lite dålig koll på vad som händer i Fri Programvaruvärlden just nu. Jag har som sagt mycket att stå i både privat och professionellt.

Ha det gott!

En reaktion på ”Sova, föredrag och mässa …”

  1. Tack för att du arbetar så hårt för att föra ut budskapet om fri programvara!

    /Mathias

Kommentarer är stängda.