Besök från Tyskland

Matthias och JagVi har under några dagar haft Matthias Kirschner från Free Software Foundation Europe och hans fickvän Bea boende hos oss. Vi har faktiskt inte bara snackat fri programvara utan har också hunnit laga och ätit mycket god mat och druckit gott vin. Trots att en av oss är vegetarian, en är laktosintolerant och en allergisk mot alla slags nötter så blev det hela mycket lyckat.

Matthias och Bea fick den stora äran att inviga vår stora upplåsbara säng och den verkar i alla fall ha fungerat (eller så vågade de inte klaga). Om inte annat så borde sängen inte ha orsakat några som helst nattliga problemjämfört med Vilma som vaknar varje natt. Just nu kör hon sitt race från klockan 03:00 och frammåt. Inatt vaknade dessutom Albin och såg till att göra plågan än längre.

Nåval. Vi han även med lite nörderi framför datorn. Sorry Jenny och Bea om jag sprang mellan datorn och midddagen. Matthias och jag utbytte en del erfarenheter och små tips. Till exempel fick jag en hel del tips som jag kommer att använda i Mutt och jag delade med mig av mina positiva erfarenheter med CSSH.

Vi hade som sagt väldigt trevligt men de sena kvällarna gör att man är lite trött. I kväll blir det Pizza framför TV:n med familjen 🙂