Tack MOSIG

I tisdags tog jag fram vårjackan och sommarskorna och begav mig söderut. Jag hade hört att våren hade kommit till södern. Planet hade knappt lättat från 08-land när piloten presenterade sig och berättade att vädret som väntade oss i Malmö var ymnigt snöfall någon minusgrad och vind på cirka tio sekundmeter. Jippi, det var länge sedan jag var så kall som under mitt besök i Malmö i veckan.

Allvarligt talat, ni Malmöbor borde göra något åt den konstanta och extremt kylande vinden …

Som tur är finns det saker som värmer även i Malmö. Då talar jag inte om bastun på hotellet, som i och för sig också var varm, utan om vännerna i MOSIG. Jag skrev ett litet meddelande på Linuxportalen (där jag vet att skåningarna hänger) om att jag skulle till Malmö och gärna träffade några över en Pizza eller så. Det tog inte många minuter förrän jag fick svar att några skulle komma. Vi bestämde en tid på deras stamställe. Jag kom dit nästan till utsatt tid och det var lite tomt. Men sedan droppade det in folk lite eftersom och jag tror att vi var cirka 15 stycken till slut. Det var även några som kom ner till Malmö från Helsingborg.

Pizzan var grymt god, även om den var lite väl stark, och sällskapet var kalas! Det var med andra ord en mycket värmande trevlig kväll i det övrigt iskalla Malmö. Har du vägarna förbi så rekommenderar jag varmt att du tar kontakt med killarna (det var inga tjejer med i onsdags i alla fall) i MOSIG.

Tack för en trevlig kväll!

PS. Jag tar på prov bort kravet på inloggning för att kunna kommentera på min blog. Blir det för mycket spam kommer jag att återinföra det igen. Ds.

En reaktion på ”Tack MOSIG”

  1. Åke! Kör försiktigt och ta dig tid att vila. Det är en lång resa. Jag skall till skåneland igen nästa onsdag, men då hinner jag tyvärr inte med någon Pizza med det härliga gänget i Malmö.

Kommentarer är stängda.