Jobbanhopning och FSCONS

Efter mitt senaste inlägg om att jag behöver hjälp har det varit tyst från mig. Det har varit (och är) en hektisk period. Kanske några undrar om jag fick någon hjälp? Jodå, det är många intressanta personer som har kontaktat mig. Jag har anställt en kille, Per, på heltid och även lagt ut konsultuppdrag. Så de senaste veckorna har jag verkligen känt mig klonad. Jag har också fått nya kontakter med personer och företag som det är mycket möjligt att jag kommer att lägga jobb i framtiden. Fri programvara och allt som rör detta är en het bransch. Det finns massor att göra nu.

Som ni kanske har märkt så jobbar vi med FSCONS igen. Henrik Sandklef och hans kompanjoner nere i Göteborg sliter som djur. Även jag här uppe i Norrtälje försöker dra mitt strå till stacken men avståndet skyddar mig en del.

Programmet börjar så smått att komma på plats även om det fortfarande finns hål som inte annonserats ännu och jag kan lova en intressant konferens.

Idag kom en pressrelease från FSFE och vi har tipsat om konferensen på flera olika ställen. Så som inte och säg att du missat den …

Nytt för i år är att konferensen har blivit större. Det är fler arrangörer och spår med mer bredd än i fjol. I år blir det två priser som kommer att delas ut, det är förutom ”Nordic Free Software Award” som även delades ut i fjol, ett pris som heter ”Qt Centre Programming Award”. Prisutdelningen tyckte jag var en av höjdpunkterna under konferensen i fjol.

Kort sagt, det kommer att bli en väldigt spännande och rolig konferens i Göteborg och jag rekommenderar alla som har möjlighet att åka dit!