Tillbaka igen!!

Så var man tillbaka till livet igen efter en extremt stressig period med flera 18-timmars dagar på rad och efter den en veckas semester. Det är fortfarande mycket och e-posten är inte helt läst ännu sedan semestern.

Två saker (minst) missade jag på semestern. När jag satt på planet till Malaga så firades Software Freedom Day (SFD) över hela världen. I fjol höll jag ett litet seminarium på SFD men i år bliv det inget av det.

När jag satt på planet hem igen firades GNUs 25-års dag. Om det nu var just just 25 år sedan exakt är det nog ingen som vet. Det ger oss anledning att fira under en mycket längre period :-).

Jag har fått mycket brev när jag varit borta. Tack alla ni som anmält intresse av att jobba med mig. Jag har som sagt redan anställt en kille på heltid och det dröjer nog innan vi behöver bli en till. Men man vet aldrig. Konsultuppdrag kan det bli desto tidigare.

Det som ligger närmast nu och som för min del fått för lite uppmärksamhet är FSCONS. Konferensen närmar sig och det är dags att anmäla sig.

Till FSCONS har vi även satt upp en wiki där man kan skriva innan, under och efter konferensen. Kika gärna in och skriv några rader. Till exempel en presentation av dig som skall komma eller tala om ifall ni är intresserade av samåkning.

Nu är det hög tid att hoppa i sängen.