Fellowshipmöte i Stockholm

Så sitter man här och klurar lite igen. För närvarande sitter jag på ett tåg på väg mot Göteborg för vidare färd mod Varberg där jag skall jobba i morgon.

Denna dag är intressant. Jag började med att följa med min Jenny och mina barn på musiken som de går på varje måndag. Det var andra gången jag var med och första med Vilma. Det var enormt kul att se dem springa runt och sjunga och leka. Därefter släppte de av mig vid stationen och här sitter jag nu.

Ofta när jag reser kommer man fram i sista sekund och har man tid över skall man alltid träffa någon eller några så det blir sällan tid över. I kväll kommer jag i god tid till hotellet och skall se till att få in ett besök i den relaxavdelning som finns där. Men nu är det något annat som tar upp mina tankar och får mig att skriva denna post.

Jag är som ni kanske vet engagerad i FSFE och vårt Fellowship. Det finns en hel del Fellows i Sverige och en del måste finnas i Stockholm. Jag känner till några men inte alla. Därför vore det trevligt med ett Fellowshipmöte i Stockholm. Jag har satt upp en lite sida om det i vår Wiki. Välkommen att bidra med förslag. Jag skulle väldigt gärna se aktiviteten i Stockholmsområdet öka markant 🙂