Tvättäkta minne!

Tål 60 °C kulörtvätt
Tål 60 °C kulörtvätt

Blev lite förvånad i går. Jenny plockade ur vår tvättmaskin och hittade, förutom lite delar till en penna, ett SD-minne på 1 GB.

Först visste jag inte var det minnet hade varit, för i våra kameror har vi 2GB och större nu för tiden men det visade sedan att det suttit i vår GPS. Hur det kommit från vår GPS till tvättmaskinen kan nog bara vår dotter Vilma svara på. Hon lägger saker i tvättmaskinen ibland och det är inte alltid kläder. Hur hon kom över minnet som vi normalt aldrig tar ur GPS:en har jag ingen aning om. GPS:en ligger alltid högt upp på en hylla i hallen.

Som jag skrev var jag osäker på var minnet kom ifrån och vad som var lagrat på det, men det var enklare än jag trodde att lista ut. Jag stoppade det i min dator och vips visades alla filer på det. Det fungerade hur bra som helst trots att det åkt tvättmaskin i 60 °C. Det kaske inte är så konstigt, men jag blev i alla fall både imponerad och förvånad.

3 reaktioner på ”Tvättäkta minne!”

  1. Henrik Sandklef:

    Du vet att jag gör allt som står i min makt för att glädja dig, sen om andra Göteborgare också fnissar så är det en bonus 🙂

    /Marcus

Kommentarer är stängda.