Vecka 8 slut, sportlov föröver!

Uppdatering: Jag trodde att rättegången startade på måndag igen, men det gör den inte. Vi får hålla oss tills på tisdag. Tack Anders Dahnielson!

Så kan man lägga ännu en vecka till handlingarna. Det största veckan som gått måste väl vara den aktuella radioteater som pågår på radio. Skall bli skönt när den drar igång igen på tisdag så man har något vettigt(?) att lyssna på på kontoret.

I måndags var det rättegången på radio som gällde. Jag var på kontoret och jobbade mig nedåt i de ständigt växande högarna. Det rullade på bra även om rättegången gjorde att saker tog längre tid än vad de brukar. Själva rättegången tog inte mycket kraft förutom att den var sövande. Det som tog koncentration var att hålla koll på alla bloggar som fullkomligt stormade på rättegångens första dag.

I tisdags var jag i Stockholm på ett möte hos en kund som hamnat lite i trubbel efter att en del av utvecklarna slutat. Men det styr upp sig och kommer inte att drabba någon. Jag fick några punkter till på min lista med mig därifrån som jag skall ta tag i i morgon.

Onsdagen förra veckan hade vi avslutning på en kurs som jag hållit för n3p i Stockholm. Jag måste passa på och tacka alla deltagare! Det var en bra kurs och ni har slutfört den bra :-). Efter kursen var det lite mingel och avslutning med öl, vin, ost och kex. Med tanke på att jag inte gillar vin och ost men tycker desto bättre om öl så var det en bra kväll. Som tur var åkte jag tillbaka till Norrtälje i bra tid …

Efter mingelkvällen lyckades jag sova lite innan jag skulle upp straxt efter fyra på morgonen (natten?) för att ta ett tåg till Skövde. Jag håller på med ett stort projekt i Skövde som fortlöper bra men som kräver att jag åker dit i bland. Det var meningen att jag skulle vara där torsdag och fredag men det blev ändrat så fredag blev en bonusdag på kontoret och tillbaka till de ständigt växande högarna.

Denna vecka har dominerats, förutom av rättegången även av magsjuka ungar. Båda barnen, Jenny och jag har haft våra duster av denna hemska åkomma. Men det har även hänt lite roligare saker. I veckan fick jag reda på att vi, tillsammans med en partner gått vidare i ett större anbud vi svarat på. Nu är vi ett av fem kvarvarande företag. Vi skall inom kort demonstrera vår lösning och hoppas så klart att det går bra. I fredags fick jag ett brev som berättade att jag var med i ett ”hallå där” på Techworld Open Source. Jag fick den intervjun för länge sedan, före jul, så jag blev lite förvånad när det dök upp nu.

Sist men inte minst så har årets mest efterlängtade skiva kommit. Det är våra husgudar Perssons Pack som kommit med ett nytt mästerverk. Jag köpte precis biljetter till en spelning med dem i Smedjebacken den 17:e april. Då blir det party 🙂

En reaktion på ”Vecka 8 slut, sportlov föröver!”

  1. Anders Dahnielson:

    Tack! Nu behöver jag inte hålla på att felsöka i morgon för att ta reda på varför inte sändningarna fungerar 🙂

Kommentarer är stängda.