Nytt sedan sist

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Vad skall jag skylla på … Jag drar till med att jag haft massor att göra (vilket är sant)!

Tänka, tänka, tänka har det hänt något skoj sedan sist som kan vara värt att berätta om (och som man kan berätta om).

Jo, en sak som var lite kul var att i samband med att SIS meddelar att de kommer att ändra sina regler så blev jag uppringd av Valentino Berti som är ordförande för svenska delen av IAMCP som är en förening för Microsoft-partners.

Berti kritiserades hårt i bland annat kommentarer på IDG när IAMCP gick ut med att de stämmer SIS på grund av den skandalomsusade omröstningen rörande OOXML. Den typen av kommentarer han fick är extremt fåniga och inget jag önskar någon.

För att undvika liknande en kommentarstorm när IAMCP kommenterade SIS meddelande om förändrade regler och meddela att IAMCP tar tillbaka sin stämning mot SIS så ville Berti att vi tillsammans skulle skriva en liten kommuniké där vi meddelar att vi tycker att det är bra att SIS ändrar sina regler. Efter lite tvekan och konsultation med mina vänner i FSFE och efter att Bertis ursprungstext ändrats lite så accepterade jag. Jag har dock inte sett denna text publicerats någonstans.

Nu skall jag snart göra helg och bege mig till min syster utanför Örebro. 🙂

Edit 20080519: Glömde visst att sätta en rubrik på detta.