En ny älskling …

duccen1
Min "nya" pärla

Detta inlägg berör inte fri programvara på något sätt trots att det händer en del i ett community där jag är aktiv (du gissade rätt, Nagios). Det kommer kanske ett annat inlägg om det, nu handlar det om en annan slags frihet.

Jag brukar börja mina föredrag med att berätta om mina intressen. Dessa har alltid varit segling och motorcykelåkning. På senare år har jag dock tvingats erkänna att dessa intressen bara existerar på papperet. Segelbåten har inte varit blöt av annat än regn sedan Albin föddes 2004, så nu har vi skaffat en liten motorbåt så det blir förhoppningsvis mer skärgård denna sommar. Min motorcykel åkte jag en enda gång på i fjol om jag räknar bort en tur till bilprovningen. Det var en sväng till Stockholm och tillbaka på totalt 14 mil. Det kostade mig bara i försäkring över 1000 kronor milen.

Men istället för att sälja motorcykeln, som var planen, gjorde jag en byteshandel med den och bytte den mot en gammal Ducati. Skall man ändå ha en hoj som står och värmer garaget kan det väl vara en med lite stil. Så nu står det en Ducati M900 Monster i mitt garage och en pojkdröm har gått i uppfyllelse. Det är något speciellt med Italienska hojjar, inte bara det är de kräver meckande, låter illa, är obekväma och egentligen inte riktigt bra på någonting. De är underbara också! 🙂